Tidligere elever siger...

 

”Hvad er Gimle? For mit vedkommende er det stedet, hvor jeg for første gang i mit liv har følt mig set, hørt og anerkendt. Jeg har spejlet mig i andre unge, oplevet et unikt fællesskab og fået venner for livet sideløbende med at jeg har lært om mentale mekanismer, fået forståelse for mine mønstre og redskaber til at håndtere dem. Her er plads til at være som man er, her er rum til at dele negativt som positivt, stort som småt, her er læring og forståelse. Gimle er hjerterum og grobund til udvikling”.  
Camilla  

 ”Gimle har givet mig konkrete redskaber og viden til at håndtere min daværende angst, muligheder og støtte til at reflektere og tage stilling til mine relationer, kerneværdier og min fremtid. 
Grundet de meget dygtige undervisere og trygge rammer som Gimle rummer, har jeg oplevet dyb anerkendelse og i høj grad følt mig set.
Jeg startede på Gimle, fordi jeg havde det rigtig dårligt og oplevede meget angst og stress. Gennem mit forløb gennemgik jeg en stor udvikling. De redskaber og den viden jeg har fået, bruger jeg stadig, selv om jeg i dag har det rigtig godt og ikke længere har angst eller stress. Mit forløb på Gimle har uden tvivl været en meningsfyldt livsinvestering, som gør, at jeg i højere grad kan mestre mit eget liv”.  
Anna 

“For mig er Gimle er fristed man kan komme med sine problematikker og lære at åbne op. Det er et trygt sted, hvor man sammen med andre unge mennesker, kan dele sine besværligheder og få redskaber til at håndtere dem.
Jeg er gået fra at have angst og være deprimeret, til at have et fedt job og en masse styrke i mig selv, til at håndtere livet og dets udfordringer. Jeg kunne ikk være gladere for resultatet”. 
Simon, 26 år🙏❤️ 

 ”Gimle har givet mig et nyt liv, og jeg kan slet ikke forestille mig hvilken person, jeg havde været, hvis jeg bare var fortsat i livet med min hårde indre kritikerstemme og ”tag dig sammen” mentalitet.  
Alene det at lære at turde dele sine oplevelser med andre, gør en verden til forskel. Jeg har aldrig følt mig så set og hørt som på Gimle, både af deltagere samt de sejeste, dejligste undervisere, som jeg beundrer sindssygt meget. 
Som deltager på Gimle følte jeg mig meget mindre ensom, alene og forkert, jeg har haft mit livs år her og det jeg har lært kommer til at følge mig resten af livet. TAK TAK TAK” 
Kram Rosa ❤ 


Daghøjskolen Gimle
Frederiksgade 78C
8000 Aarhus C

Skoleleder: Torben Dreier

Telefon: 87464500

Mail: kontakt@gimle.eu

CVR: 19063046


Medlem af Fora